Вебінар "Оцінювання знань онлайн"

 Наприкінці навчального року 2019-20 викликом для освітян, студентів, учнів та батьків стало розпорядження Міністерства освіти та науки України провести підсумкове оцінювання знань з використанням технологій дистанційного навчання. Сотні тисяч учнів проходили тестування онлайн, здавали іспити та успішно підтверджували рівень своїх знань, залишаючись вдома. ✅


Плекаючі Надію на повернення у вересні до Класна кімнат, освітня спільнота продолжает погліблюваті знання та навички роботи з онлайн-інструментами, трімаючі фокус на збереженні якості та прозорості процесса навчання, проміжного та підсумкового оцінювання знань.

С помощью сервісів Microsoft здаваті контрольні роботи, готувати до заліків та зрізів знань, Проводити онлайн-тестування та відслідковувати дінаміку успішності шкірного студента, учня, групи або класу на відстані - легко и реально.

ℹ Як безпечно та якісно реалізуваті процес екзаменування учнів або студентів онлайн поговоримо 25 серпня на вебінарі «Оцінювання знань онлайн: захіщені сервіси та перевірені методи тестування».

Програма вебінару:
▪ Організація тестування с помощью сервісів Microsoft
(контрольні та залікові роботи, зрізі знань, початок та перебіг тестування, аналітика в Teams)
▪ Роль и возможности LMS (Learning Management System) у системе оцінювання знань

Спікері вебінару:
Євген Бєлобров - Консультант проектів з Впровадження Microsoft Dynamics CRM, SMART business
Ніна Кутузова - координатор освітніх програм, Microsoft Ukraine

Дата і час:
25 серпня 2020 року
15:00 - 16:30

* Участь у вебінарі безкоштовна. Реєструйтеся за ПОСИЛАННЯ >>> https://bit.ly/3f9l5Tn * посилання на агентство вебінар ви отрімаєте Одразу после реєстрації.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Сертифікація вчителів математики

Літня школа. НУШ 6 клас