Тиждень математичних наук

 


Тиждень математичних наук проходив з 17  по 21 січня відповідно графіку.

Тиждень розпочався з демонстрації цікавих відео сюжетів від « Всеосвіти».

Метою демонстрації було привернути увагу учнів до можливостей усного рахунку, показати нестандартні прийоми множення, що використовуються в інших країнах,  в легкій та доступній формі пояснити виконання математичних операцій, покращити пам'ять, підвищити цікавість до предмета.

.                            .                                             . б                                  ..  

 







У вівторок учні 8-х класів мали змогу прийняти участь у «Брейн ринзі» з інформатики під керівництвом Ковтуна В.О. Метою заходу було зацікавити учнів інформатикою, встановлюючи зв’язки з іншими сферами життя, поглибити та розширити знання учнів, розвивати пізнавальний інтерес, творчу активність, допитливість, логічне мислення.




Молодші школярі не залишилися поза увагою. Для учнів 2-Б класу став цікавим і захоплюючим математичний квест, проведений Можаєвою Н.Д. Метою квесту було продовжити формування обчислювальних навичок додавання та віднімання двоцифрових чисел, закріплення вміння розв’язувати складні задачі, розвивати логіку, пам'ять та мислення.




В середу на учні 5-х класів вирішували питання «Хто найрозумніший?». Допомагала їм у розв’язанні цієї задачі та формуванні ключових компетентностей Заводовська Л.А.

 



В четвер великі перерви перетворились на чарівні фізичні лабораторії, де учні старших класів демонстрували та пояснювали фізичні досліди молодшим школярам. Метою заходу було підвищити цікавість учнів 3-х класів, спонукати  до пізнання науки експериментальним шляхом, Учні,  які демонстрували фізичні досліди,  покращили та поглибили свої знання з предмету, отримали навички роботи з новою аудиторією, навички проводити та готувати експерименти.





В п’ятницю учні нашої школи мали змогу долучитися до інтерактивного квесту з інформатики. На них чекали різноманітні завдання, про які вони дізнавалися, переходячи на QR коди.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Сертифікація вчителів математики

Літня школа. НУШ 6 клас